Plein 2000 14 september

Programma podium:

11:15   Opening sportweek

13.00   Muzikale middag,

17.00   Einde middagprogramma

19:00   DJ Charles

19:45   Coverband The Night Flight

20:30   Thomas Berge

21:00   Gebroeders Rossig

21.30   Coverband The Night Flight

22.15   DJ Charles

22.45   Coverband The Night Flight

23.30   Einde Huizerdag

 

Hou Facebook in de gaten!
 

 

 

Festival regelement Plein 2000, Zaterdag 8 september 2018

Dit festivalreglement is van toepassing op ieder die aanwezig is op het festivalterrein op het Plein 2000 te Huizen

Risico/ instemmen met reglement
Door op het Plein 2000 aanwezig te zijn stemt een bezoeker in met de in het reglement aangegeven regels. Aanwezigheid is voor eigen risico. De Stichting Huizerdag kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Bij het niet naleven van dit reglement kan de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

Geen eigen consumpties
Het meenemen van eigen drank (alcoholische & non-alcoholische) in glazen flessen, plastic flessen, blik, brik, camelbags of waterrugzak evenals drinkbussen/drankbekers/gamellen is verboden en wordt ingenomen en vernietigd

Geen alcohol onder de 18 jaar
Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te nuttigen en/of in bezit te hebben onder de leeftijd van 18 jaar. Ook het verstrekken van alcoholhoudende dranken aan een persoon onder de 18 jaar is uitdrukkelijk verboden en strafbaar.

Drugs
Drugs en geestverruimende middelen zoals lachgas zijn niet toegestaan. Indien er verboden middelen worden aangetroffen, word je overgedragen aan de politie.

Legitimatie en onderzoek aan kleding en tassen
Legitimatie op verzoek van de Beveiliging van de Stichting Huizerdag is voor iedereen verplicht. Op verzoek van de Beveiliging is men verplicht mee te werken aan een onderzoek van kleding en tassen.

Camerabewaking
Op het gehele festivalterrein op het Plein 2000 vindt camerabewaking plaats. Op verzoek van de politie dan wel Justitie zullen de gemaakte opnamen en camerabeelden aan hen ter beschikking worden gesteld.

>>Programma podium

Wij helpen u graag verder

neem contact op