Huizerdag 2015 - Thema Safari

Voorproefje op de vrijdagavond

De 29e Huizerdag ging van start op vrijdag 11 september tijdens het inmiddel bekende  'Voorproefje'. Onder de warme klanken van o.a.Djembe muziek waren er heerlijke hapjes en drankjes voor een vriendelijke prijs te koop. In de vrolijke, in safaristijl gestoken, tenten werden wijnen geschonken door de 'Steenen Camer', hapjes werden verzorgd door 'Club Newport 1852 en het Huizer Kaas Gilde. In de feesttent, met gezellig geklede statafels was het goed vertoeven en had je prima uitzicht op het podium waar een heel programma te zien was. Knuffelzachte Safaridieren deelden de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Zang, dans en muziek, het  was een hele gezellige vrijdagavond!

In het oude dorp

Stonden tal van leuke attracties waaraan de kinderen gratis mee konden doen. Zo was er leeuwenrodeo, springtoren, leeuwenstaart vangen, sumoworstelen en safariknutselen. Door de straten liepen zeer vriendelijke safaridieren en diverse andere entertainers.

Op het Oude Raadhuisplein had Kent Hanson van 6FM muziek een leuk programma neergezet met oa; The Swinging Seniors, Amsterdam Funk Orchestra, Teaser Yes to Jazz, Lisa Noya en Aguabajo

Op Plein 2000

Waren er ook tal van kinderspelen en schminken onder toeziend oog van een 'Reuze panda'. Er was een ballonenfestival, safari draaimolen, bananenklimboom en een Dakar Rally Bolide. De Scouting had een heel safaribaan neergezet. Nieuw dit jaar was de ' The Battle off the Coverbands'. Verschillende bandjes, die de voorrondes waren doorgekomen en een plekje op het grote podium hadden weten te bemachtigen, gingen onder toeziend oog van een vakkundige jury de battle met elkaar aan. De band 'The President' ging er met de hoofdprijs vandoor.

Op het avondpodium

warmde DJ Charles met heerlijke dansmuziek het publiek vast op voor het geweldige optreden van STOOT! Deze band trad meerdere keren op voor het enthousiaste publiek. Daarna was het de beurt aan Leona Philippo die ook een fantastich optreden gaf, gevolgd door de gouden keeltjes van de zangeressen van O'G3NE! Het was weer een waar muziekspektakel!

Foto impressie Huizerdag 2015

Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015 Impressie Huizerdag 2015

 

>>Huizerdag 2015

Wij helpen u graag verder

neem contact op